Rya Golfklubb söker Golfpro

Rya Golfklubb bildades 1934 och ligger vackert belägen intill Öresund söder om Helsingborg.
Vår 18-hålsbana Rya Old Course är högt rankad och har stått som värd för många tävlingar genom åren. 2014 öppnades 6-hålsbanan Rya East. Våra banor i kombination med övningsområde, drivingrange, studio och vårt klassiska klubbhus med Rya Krog gör anläggningen till en av landets mest omtyckta.

Vi söker ny golfpro inför 2017. Tjänsten innebär att man blir anställd i Rya Golfklubb och ansvarar för instruktionsverksamheten på klubben. Vi ser gärna att du har dokumenterad PGA utbildning, bor i närområdet eller har för avsikt att flytta hit och är intresserad av att arbeta i ett team som tillsammans ger medlemmar och gäster det lilla extra.

Tillträde senast januari 2017.
Lön enligt överenskommelse.

Kontakta Klubbchef Ulf Jerlebo om du har några frågor om tjänsten.

klubbchef@rya.nu
0707-872258

 

Ansökan skickas till klubbchef@rya.nu senast 2016-09-30, bifoga cv.