Fjolårsvinnarna Robert Jonasson och Per Längfors lyckades försvara sin titel efter två utmärkta 67 rundor. Mycket imponerande i den tuffa blåsten. Andraplatsen gick till Oscar Lengdén/Anton Karlsson(-3).

Resultatlista Omega 2017


Glada vinnare för andra året i rad!

 

Uppdatering efter 27 hål
Magnus Svahlin / Oscar Florén minus 4 totalt
Robert Jonasson / Per Längfors minus 4 totalt
Oscar Lengdén/Anton Karlsson minus 3 totalt

Vi väntar med andra ord på en spännande upplösning

Uppdatering efter 18 hål
48:e upplagan av Omegaslaget har lockat ett mycket bra startfält, kanske det bästa någonsin. Efter första rundan leder Magnus Svahlin och Oscar Florén efter finfina 66 slag i den tuffa vinden. Oscar Lengdén/Anton Karlsson och förra årets vinnare Robert Jonasson/Per Längfors skuggar ett slag bakom.

Sista bollen som startade från 10:an ser glada ut efter att ha spelat 9 hål. Från vänster Joel Sjöholm, Sebastian Söderberg, Anton Karlsson, Oscar Lengdén, Steven Jeppesen och Marcus Larsson.