Ryas Wide Open hosted by Carnegie Investment Bank
Ryas golfvecka inledes traditionsenligt med Ryas Wide Open hosted by Carnegie Investment Bank i söndags (23 juli). De lag som spelade på förmiddagen hade betydligt gynnsammare förhållanden än de som spelade efter lunch vilket syntes i resultatlistan. Ett stort grattis till lag Chrilles Pågar (Christer Jönsson, Stefan Nilsson, Stefan Andersson och Stephan Woxelind) som vann på 117 poäng, ett slag före lag Samaki (Rutsamee Ekman-Juntawong, Kairi Prei, Loredana Petrini-Wahlström och Lars Wahlström).

En av Ryas juniortjejer, Celine Pettersson, slog till med en hole-in-one på hål 4. Detta är Celines andra HIO på 4:an, den första kom på samma hål på Ping Masters 2016.

Ett stort grattis till pristagarna och Celine samt ett stort tack till sponsorn Carnegie Investment Bank.


En stolt Celine efter sin andra HIO på 4:an!

 

Troia Resort
Tisdagen den 25 juli spelades Troia Resort för tredje året i rad. Tävlingen spelas som mixed greensome och de tre första lagen vinner resor till Troia Resort. Ett stort tack till sponsorn och grattis till pristagarna.

Från vänster
Paul Lundeberg/Annika Ek (2:a), Axel Axelsson/ Lena Gyllander-Nilsson (Vinnare), Antonio (sponsor), Ulla-Britt och Richard Karterud (3:a), Arne och Margareta Ström (Tävlingsledare)

 

Cancerslaget
Onsdagen den 26 juli spelades Cancerslaget där intäkterna skänks till Cancerfonden. Ett stort tack till alla sponsorer, vi fick ihop ett riktigt fint prisbord. Även ett stort tack till Tävlings, Junior- och Marknadskommittén som har gjort ett fantastiskt jobbkring tävlingen och givetvis alla deltagare som såg till att vi samlade in pengar!

Tävlingen vanns av av Per och Lena Apelgren på 45 poäng (bästboll), ett poäng före tvåorna Morgan Stigborn och Joakim Löfström. Ett stort grattis till dem och alla andra pristagare.


Lyckliga vinnare som håller ett trevligt tacktal.

 

3 klubbor och en putter
Fredagens tävling innebär att man bara få ha med sig 4 klubbor. Detta hindrade inte Kimmie Karlsson från Allerum att spela ihop hela 40 poäng. Lena Boström och Axel Pedersen lyckades gå på sina hcp (36 poäng) vilket också är mycket imponerande.


Kimmie håller tacktal.

 


Axel Pedersen blev 3:a på samma resultat som Lena Boström (th). Lena Boström var även tävlingsledare.

 

Golfveckans final
Golfveckan avslutades med singeltävling som sponsrades av Rya Krog och golfshopen samt middag på kvällen. Tack Benny!  David Johansson vann A-klassen på 73 slag. Eftersom David är scratchhandicapare hade han även 73 brutto trots två 7:or och en 6:a i scorekortet! Morgan Stigborn och Loredana Petrini-Wahlström hade 75 slag. B-klassen vanns av Mats Ahl på 76 slag, samma resultat som Karin Friberg och Britta Rundström men Mats vann på lägre hcp. C-klassen vanns Josef Östman från Lydinge GK på 63 slag! Peter Kullving blev tvåa (71) och trea kom Lena Ahl (73).