Nu närmar sig en ny härlig golfsäsong!
Vår målsättning är att du som junior ska utveckla din golf och tycka det är roligt att spela och ”hänga” på Rya tillsammans med andra golfkompisar. Har ni vänner i skolan som ni tycker borde vara med eller prova på golf så kommer vi att ha både ”Kompisträning”, ”Sommarträning” och Golfens Dag (26 maj) som utmärkta tillfällen att locka med dem.

Juniorträning 2018
Vi har öppnat upp anmälan till Juniorträningen 2018. Vi kommer att köra ett omvänt anmälningsförfarande i år vilket innebär att om ni var med under förra året och avser vara med även i år, så behöver ni inte anmäla er på nytt. Om ni däremot inte vill vara med och var med förra året, så vill vi att ni skickar e-post till peter@rya.nu och avanmäler er från träningen.

Sista datum för anmälan/avanmälan är den 18 mars!

Veckan efter kommer vi att gör den slutliga gruppindelningen. Har ni önskemål om träningsdagar eller annat så kommer vi att göra vad vi kan för att tillgodose dessa.
Nyanmälan till träning gör ni via denna länk: Jag vill träna under 2018! (klicka här)

Påskläger
Påsken och påsklovet ligger tidigt i år och redan nu kan ni anmäla er till vårt läger (Kick-Off) den 27-28 mars. Under två härliga dagar kommer vi träna, spela, umgås och skratta tillsammans!
Alla juniorer mellan 8-21 år är välkomna att vara med.
Läs mer här om lägret och om hur ni anmäler er: Påskläger 2018 (klicka här)