Det blev som väntat en hård kamp om titeln mellan bröderna Johansson (David och Eric) och bröderna Lindberg (Kalle och Johan). Efter 18 hål låg dock brödraparen en bit efter Stefan Kalleberg och Magnus Jendland som inledde med en finfin 71 runda. På tvåan gjorde Magnus processen kort genom att slå till med HIO.

Stefan och Magnus lyckades inte upprepa sitt fina spel på eftermiddagen vilket gjorde att de halkade ner till en bronsplats. Bröderna Lindberg stod för eftermiddagens lägsta rond (72) vilket räckte till seger med två slag till Johanssons som hade 73 på eftermiddagen.

Lagen som hamnade 4:e (Jan Olsson/Oskar Sjöstedt) och 5:e plats (Patrik Bäckbom/Oscar Sundström) stod för ordentliga uppryckningar på andra rundan, båda lagen hade 73 slag.

Bästa damlag blev Loredana Petrini-Wahlström och Mimmi Ekman-Juntawong på en 8:e plats. Axel Pedersen blev bästa junior när han hamnade på en 9:e plats tillsammans med Rasmus Stenfeldt.

Resultat