Vilken lyckad invigning vi hade igår av vår uppgraderade Driving Range! Solen sken, temperaturen var behaglig och vinden var måttlig. Alla som var där njöt av de nya bollarna, Tumbas clinic och goda hamburgare. Underbar stämning!

I de olika tävlingarna vi hade under dagen så gick det så här:

RAKAST DRIVE
1) Linn Grant (0,2 m; vänster)

NÄRMST FLAGG (från 54 m)
2) Richard Karterud (69 cm)

LÄNGST DRIVE (DAM)
1) Linn Grant (252 m)

LÄNGST DRIVE (HERR)
1) Sebastian Bengtsson (312,5 m)

I Rakast drive och Närmst flagg är vinsten en Ping Hoofer Bärbag med Rya-logo skänkt av Ping Golf (värde 2799:-). I Längst drive (Dam) och Längst drive (herr) är vinsten ett bollkort laddat med 2000 bollar (värde 900:-). Priserna avhämtas i shopen/receptionen snarast möjligt.

Grattis till alla vinnare och ett stort tack till alla som var på plats igår!