US Open är färdigspelad och de två sista rundorna blev tyvärr lite tyngre för Linn som låg delad 4:a efter halva tävlingen. Summerar man helheten så har Linn gjort en fantastisk insats genom att få spela alla 4 rundor, bli näst bästa svenska och framför allt skaffat sig mängder med erfarenheter. Linn slutade 57:a i sin majordebut.

Rond 2
Linn fortsätter att imponera och gick sin andra runda på par vilket innebär att hon ligger -3 totalt. Andra rundan fick avbrytas efter Linn hade kommit in och kommer färdigspelas på lördagen. Just nu ligger Linn på en delad 4:eplats och med tanke på hur leaderboarden ser ut kommer hon gå i en av de sista bollarna på rond 3.

Läs mer på svt.se

Leaderboard  

Rond 1
Linn inledde sin majordebut på bästa tänkbara sätt. 6 birdies, 3 bogeys och 9 par innebar 69 slag, delad 4:e plats och bästa svenska efter första rundan. Att Linn är en extremt duktig golfare och en av världens bästa amatörer vet vi redan och nu visade Linn att hon kan tampas med världseliten.


Linn läser linjen på hål 7 på  Shoal Creek

Linn (och pappa John som är caddie) går ut tidigt på rond 2 (7.02 lokal tid).

Leaderboard  

Tävling sänds på Viasat Golf