Söndagen den 24 juni spelades en klassiker på Rya, PING Masters. 137 spelare kom till start och tävlingen spelades som vanligt i tre klasser.

Juniorklassen vanns av Nora Klintheim på fantastiska 63 slag netto (68 slag brutto), ett slag före pojkvännen Hannes Magnusson. Hannes vann dock bruttopriset på 67 slag!

A-klassen blev en mycket jämn historia. Inte mindre än fyra spelare hade 68 slag netto (Kalle Lindberg, Christian Lindblad, Axel Axelsson och Tomas Meiby). Kalle vann på lägre hcp samt tog hem bruttopriset på 67 slag trots en dubbel på sista hålet! Hela nio spelare gick under 70 slag.

Även B-klassen blev jämn i toppen med två spelare (Johan Landehag och Kenneth Petersson) på 70 slag. Johan vann på lägre hcp.

Grattis till alla fina resultat samt ett stort tack till PING / Patrik Bäckbom och hans team som förutom att de ställde upp med ett fantastiskt fint prisbord agerade tävlingsledare på ett utmärkt sätt.

Även ett stor eloge till Ryas banpersonal som sett till att banan var i utmärkt skick trots skyfallen som kom på midsommarafton.