Dag 3
Våra damer hamnade på en 5:e plats efter de avslutade singlarna. Linn avslutade med en mycket fin 68 runda (-4).

Herrarna kom på en 13 plats vilket innebär att de får spela i division 2 nästa år.  Christian Nordstedt hade återigen bästa singelrunda i laget då han gick på 72 (par).

Dag 2
Andra dagens spel innebar avancemang till en 3:e plats för våra damer efter mycket bra spel. Två 74 i förmiddagens foursome Linn/Agneta och Louise / Tina som följdes upp med 66 (Linn/Viveca) och 70 (Louise/Loredana) i eftermiddagens bästboll.

Herrarna ligger på 14:e plats efter andra dagen efter 76 (Jonas/Noah) och 77 (David/Christian) i foursomen samt 69 (Noah/David) och 71 (Stefan/Christian) i bästbollen.

Seriespelet avslutas med singelspel på lördagen.

Dag 1
Både våra damer och herrar har inlett sina respektive seriespel i division 1. Damerna spelar på Gullbringa och herrarna på Romeleåsen.

Damerna ligger på en fin tredjeplats endast två slag efter Göteborg efter första ronden (foursome) efter att Linn Grant och Agneta Lindquist gått på par (trots två dubblar). Louise Friberg och Tina Andersson hade 78 slag (+7).


Ryas damlag, från vänster: Linn Grant, Louise Friberg, Tina Andersson, Karin Sylvan (bitr kapten), Loredana Petrini Wahlström, Viveca Hoff, Agneta Lindquist (spelande kapten)

Herrarna hade det lite tuffare på första rundan (Noah Barth/David Johansson 79 och Christian Nordstedt /Jonas Kanje 80) och ligger en bit efter. Övriga spelare i laget är Per Levin (spelande kapten) och Stefan Lindberg).

Efter lunch var det dags för singelspel och våra damer föll tyvärr tillbaka till en 7:e plats men har bara 11 slag upp till bronsplatsen. Linn Grant var bäst med 74 slag. Våra herrar ligger på en 13:e plats efter dag 1. Christian Nordstedt var bäst med utmärkta 70 slag (minus 2).

Följ damerna

Följ herrarna