Ladies och gentlemen-gänget har haft en härlig säsong hittills i sommarvärmen och som mest har vi varit 27 deltagare. Många nya 55+:are har hittat till oss  på torsdagsmorgnarna då alla spelar från tee 48. Damer och herrar spelar i var sin klass men i mixade bollar.

Torsdagen den 9/8 var Rya fullt av seriegolfande herrar och då passade vi på att besöka Kävlinge GK, även då i fint väder. Hela 21 glada och förväntansfulla spelare kom till start.  Banan var otroligt torr då man har haft vattningsförbud hela säsongen så raka slag  på fairway bjöd på många extra metrar! Bra resultat i båda klasserna och bästa dam med 36 poäng blev Britt Lilja. I herrklassen vann Ulf Tyrén på 34 poäng.

Många torsdagar återstår innan säsongen slutar den 11 oktober, då som vanligt med gemensam lunch efter avslutad rond.


Vilket härligt gäng