Då vår nuvarande Banchef  Brian Pedersen har inkommit med önskemålet att bli Maskinansvarig i kombination med att fungera som Biträdande Banchef söker vi en ny person med huvudansvaret för bana och övningsområden.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av banskötsel i en arbetsledande ställning. Du brinner för ditt arbete och vill ständigt utveckla både dig själv och golfbanan du jobbar på. Du är duktig på att leda och entusiasmera personal, har lätt för att samarbeta samt förmågan att planera och strukturera arbeten.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Schemalagt helgarbete förekommer samt oregelbunden arbetstid.

Tillträde efter överenskommelse.

För ytterligare information om tjänsten kontakta klubbchef Ulf Jerlebo, klubbchef@rya.nu ,
0707-872258.

Välkommen att maila din ansökan, löneanspråk, CV och referenser till klubbchef@rya.nu senast
15 december 2018.

Rya Golfklubb söker Banchef