Sunningdale Foursomes räknas som världens äldsta foursometävling. I år spelades den för 85 gången vilket innebär att den är ”några” år äldre än Rya Foursome Open (fd Omegaslaget) som firar 50 års jubileum i år. Förutom att båda dessa tävlingar har en lång historik lockar de alltid ett mycket bra startfält med både proffs och amatörer. Linn har spelat Sunningdale Foursomes förut och i år spelade Linn med Maja Stark. Pappa John Grant som också har spelat tävlingen vid ett antal tillfällen (tillsammans med Christian Nordstedt) agerade caddie precis som Majas pappa Lasse. 

Första matchen blev en rysare då det krävdes ett särspelshål för att vinna. Efter ytterligare fem vunna matcher var det dags för final och efter en tung start där Linn/Maja var 2 ner efter 3 hål lyckades de vända matchen och vinna på 17 hålet. 

https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/#/competition/1750135/matchplay

Ett stort grattis!