Vårt dam- och herrlag har spelat det nationella seriespelet i helgen. Herrarna spelade division 2 på Ängelholm och slutade på en 2:a plats efter Wittsjö. Laget spelade bra och var nöjda trots att de föll på mållinjen (bara ett lag som flyttas upp till division 1). Stefan Lindberg visade prov på mycket bra spel med bl.a en 62:a (nio under) tillsammans med David Johansson (Fyrboll) och 69 slag i den avslutande singeln. Övriga spelare var Per Levin (spelare/coach), Noah Barth, Michael Färlin och Stefan Kallenberg (reserv).

Resultat herrar


Damerna spelade division 1 på Abbekås. Laget slutade 8:a av 16 lag och gjorde många bra ronder. Värt att nämna är 63 slag (minus 9) i fyrboll (Celine Petersson och Linn Grant), Linns båda singelrundor 68 och 71, 73 slag i foursome (Agneta Lindquist och Linn Grant) samt Lollos upphämtning på sista nio på den första singeln vilket ledde till 74 slag. Övriga spelare var Kristina Andersson och Sofia Fousek som precis som Celine gjorde debut i elitlaget.

Resultat damer

FV: Sofia Fousek, Kristina Andersson, Viveca Hoff (reserv/caddie), Louise Friberg, Agneta Lindquist, Karin Sylvan (caddie), Celine Petersson, Linn Grant