51.a upplagan av Rya Foursome Open by Bergströms Ur (fd Omegaslaget) spelades den 26 juli i år eftersom det inte gick att genomföra tävlingar när tävlingen normalt brukar spelas (1 maj). Rya Old Course visade upp sig från sin bästa sida och fick mycket beröm av spelarna, både vad gäller banans finish och de tuffa men rättvisa flaggplaceringarna.

Vinnarna i år kom precis som förra året från Barsebäck och i år var det Jesper Alm och Carl Härdin som bemästrade banan bäst av alla. En mycket imponerande 67 runda innebar ledning med tre slag efter rond 1 och efter en avslutande 70 runda blev segermarginalen hela fyra slag till tvåorna Oliver Pousette och Felix Jordansson. Bästa Ryaspelare blev Linn Grant som i par med Pontus Samuelsson spelade upp sig till en fin tredjeplats efter en imponerande 66 runda på eftermiddagen.

Ett stort tack till tävlings huvudsponsor Bergströms Ur och övriga sponsorer Baume & Mercier, Elite Hotels och Fest o Tält, tävlingsledningen, alla medlemmar som var starters, resultatrapportörer, bunkerkrattare mm, och sist men inte minst Ryas banpersonal som sett till att banan var i superskick.

Resultatlista: https://mingolf.golf.se/Competition/2225393#/competition/2225393/results

Vinnarna Carl Härdin (tv) och Jesper Alm (th)
Nöjda vinnare
Treorna Pontus Samuelsson och Linn grant tillsammans med Andreas Möller, Bergströms Ur, samt Arne Ström, tävlingsledare
Tävlings trogna starters Rolf Clareus och Olle Seger
Första tee
4:ans tee
Smörgåsbord för klockälskare