OCH BOOM…DÄR GICK STARTSKOTTET FÖR VÅR HÖSTAVSLUTNING FÖR JUNIORER MED FÖRÄLDRAR! Vilken härlig uppslutning denna morgon när tävlingssugna knattar och juniorer kom till samlingen för att spela en rolig scrambletävling tillsammans med sina kompisar och flertalet föräldrar.

Vid samlingen svävade lätta moln av dimma fortfarande över Rya Golfklubb. Men…strax efter starten lättade dimman och en fantastisk dag trädde fram! Det syntes att alla – små som stora – njöt till fullo av den roliga dagen där alla fick chansen att slå några slag på STORA BANAN. Underbart att se! Dagen avslutades med mumsande på korv uppe vid driving-rangen. Det kunde inte blivit bättre. TACK ALLIHOPA för en underbar dag och säsong tillsammans här på Rya Golfklubb!

#golfekul #höstavslutningjunioroföräldrar #juniorträning2021 #ryagk #restaurangrya #seasidegolfsince1934