Nu har vi slutfört processen med att anställa en efterträdare till vår nuvarande Klubbchef. I den processen har vi, såsom Anders Axelsson informerade om innan höstmötet, arbetat med Rekryteringsföretaget Qarat. Av alla de som sökte valde Qarat ut en antal intressanta kandidater som sedan intervjuats och utvärderats. Av dessa valdes två huvudkandidater ut som fick genomgå en Harrison Assessment test för att därigenom utvärdera deras profil och egenskaper. Båda kandidaterna visade sig ha nästan identiska profiler och vi valde att gå vidare med den som vi i nuläget anser passa bäst in på den kravspecifikation vi tagit fram. Därefter involverade vi vår Banchef Sean och vår Head-pro Peter i processen. Allt föll väl ut och alla referenser inklusive våra egna har enbart varit positiva.

Vem blir då Ulfs efterträdare?
I onsdags skrev vi på anställningsavtalet med Marcus Forslund, i dag Klubbchef och Headpro på Öresunds GK. Marcus har tidigare bl.a. varit ansvarig för kansli och reception under 5 år på Bokskogens golfklubb, golfproffs under 3 år samt säljare och tränare på Golf Outlets i Löddeköpinge.

Vi ser inom kort fram mot att närmare presentera Marcus för er alla och målsättningen är att göra detta före jul.

Prokollen från Höstmötet och den extra bolagsstämman finns sedan i måndags på vår hemsida www.rya.nu under medlemsinloggning.

Önskar er alla en glad första Advent
Bo Matson
Ordförande
Telefon 0705-371929
E-mail. bo.matson@rya.nu