Bli en bättre golfare på rya

Rya har en ambition att skapa rätt förutsättningar för att du ska älska att spela golf. För vissa betyder det att sänka sitt hcp och prestera i tävling och för andra är den sociala samvaron det primära. Vi har något för alla, oavsett vilken nivå du spelar på och vad ditt mål är.

Gustav Hedin

Ryas Head Pro heter Gustav Hedin. Gustav har arbetat som Pro sedan 2008 och har en bakgrund som spelare och gick ut PGA:s tränarutbildning med högsta betyg. Hans stora intresse för bollflyktsradarn TrackMan har gjort att hans kunskap för golfteknik, utrustning och ”custom fitting” är mycket berikad.

Gustav är engagerad och brinner för att du ska spela bättre golf och arbetar med spelare på alla nivåer, från nybörjare till elit.

Kontakt:
PGA Club Professional
Gustav Hedin
E: gustav@rya.nu
T: 042-45 373 96

Gustav Hedin

DelaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Om Rya
Rya Golfklubb bildades 1934 och hette då Helsingkrona GK. Klubben bytte namn till Rya 1936 och blev året efter invald i SGF som 19:e klubb i landet.
Hitta hit
Tag av vid avfarten 27 Rydebäck från E20/E6. Håll höger och kör ca 300 m till rondellen till höger om växtvaruhuset PLANTAGEN. Ta höger i rondellen mot RÅÅ och kör 1,6 km till skylt. Sväng vänster vid skylt Golfbana.
Kontakta oss

RYA Golfklubb
Rya golfbaneväg 20
255 92 HELSINGBORG
Telefon: 042-22 01 82
E-Post: info@rya.nu