Ryas samarbetspartners

Nedanstående företag samarbetar med och stöttar Ryas verksamhet i olika former. Vi är oerhört tacksamma för detta och vi hoppas att våra partners får ut minst lika mycket av vårt samarbete som vi får. Många av företagen är med i Ryas Partnernätverk som träffas fyra gånger per år och det gläder oss när detta leder till att företagen hittar nya kunder, leverantörer och samarbetspartners via nätverket. För de partners som ytterligare vill utöka sitt nätverk finns Nordvästra Skånes Golf och Företagsnätverk, som vi driver tillsammans med fem av våra grannklubbar.

Är du intresserad av av samarbeta med oss? Kika på vår prislista nedan och kontakta oss på klubbchef@rya.nu eller ring 0707-87 22 58.

Rya Pris meny 2021

Nordvästra Skånes Golf och Företagsnätverk

Film om Nordvästra Skånes Golf och Företagsnätverk

Om Rya
Rya Golfklubb bildades 1934 och hette då Helsingkrona GK. Klubben bytte namn till Rya 1936 och blev året efter invald i SGF som 19:e klubb i landet.
Hitta hit

Tag av vid avfarten 27 Rydebäck från E20/E6. Kör ca 300 m till rondellen vid växtvaruhuset Blomsterlandet. Ta höger i rondellen mot RÅÅ och kör 1,6 km till skylt. Sväng vänster vid skylt Golfbana.

Kontakta oss

RYA Golfklubb
Rya golfbaneväg 20
255 92 HELSINGBORG
Telefon: 042-22 01 82
E-Post: info@rya.nu

Senaste nytt