Svingstudio

”Välkommen till vår moderna svingstudio!”

Dessa hjälpmedel och redskap använder vi oss av i vår dagliga undervisning i studion:

TrackMan
För att kunna analysera både klubbans värden och bollens flykt använder vi oss av TrackMan Launch Monitor. TrackMan ger oss en massa värden som svingspår, bladposition, infallsvinkel, boll­hastighet, spinn, smashfaktor och mycket mer. TrackMan används idag över hela världen av tourproffs och tränare i den dagliga träningen och är det mest exakta instrumentet för teknikträning och custom fitting på marknaden.

Videoanalys
Vi kopplar alltid två kameror till TrackMan så att din sving filmas från två håll. Filmen skickas via e-post hem till dig så att ni kan titta på lektionen i lugn och ro hemma.

Capto
Med hjälp av Capto analyserar vi din puttning och hittar parametrar att förbättra. När vi identifierat dessa kan vi träna specifikt och höja er lägstanivå. Vi kan även använda Capto till att prova ut en putter som passar din putteknik.

Om Rya
Rya Golfklubb bildades 1934 och hette då Helsingkrona GK. Klubben bytte namn till Rya 1936 och blev året efter invald i SGF som 19:e klubb i landet.
Hitta hit

Tag av vid avfarten 27 Rydebäck från E20/E6. Kör ca 300 m till rondellen vid växtvaruhuset Blomsterlandet. Ta höger i rondellen mot RÅÅ och kör 1,6 km till skylt. Sväng vänster vid skylt Golfbana.

Kontakta oss

RYA Golfklubb
Rya golfbaneväg 20
255 92 HELSINGBORG
Telefon: 042-22 01 82
E-Post: info@rya.nu