Höst- och Vinterprogram – 2021/2022

”Sätt igång i januari så kan du spela bättre golf  redan i april!”

Vi lägger säsongen bakom oss och blickar genast fram mot nästa. Blev säsongen som ni önskade? Vad var bra och vad kan bli bättre? Att göra en utvärdering för att sätta nya mål till kommande säsong hör till. Hösten och vintern är den bästa tiden att ta sats mot nästa säsong. Låt oss hjälpa er med förbättringar och finjusteringar under lågsäsong, så kan ni spela bra golf från första slaget till våren!  På programmet finns en hel del spännande nyheter. Vilket upplägg passar dig? 

Individuella vinterpaket

Vintertid är bästa tiden för att förfina, förbättra och förbereda sig för nästa säsong! 

Ge dig själv möjligheten att komma redo till nästa säsong! Inomhus i vår svingstudio kan vi träna alla olika moment (förutom bunkerslag). Vi lägger upp ett individuellt program för hösten/vintern så att ni kan spela bra golf från första slag till våren.

Vi erbjuder tre olika vinterpaket*: 

Lilla paketet (1 x 45 min + 3 x 25 min): 1 750 kr
Mellanpaketet (2 x 45 min + 6 x 25 min): 3 200 kr
Stora paketet (3 x 45 min + 9 x 25 min): 4 500 kr

* Observera att vinterpaket endast är giltiga och ska utnyttjas under perioden 1 november – 31 mars.

Skräddarsy din egen träning

Om du och dina vänner inte har möjlighet att delta i våra träningar på dagtid och vill ha ett eget upplägg för er träning erbjuder vi ett skräddarsydda lösningar för er. Ni kan då själv välja hur många gånger ni vill träna, hur många personer ni vill vara och i samråd med Pro vilken tid ni kan träna.

Hör av er till Marcus eller Peter med förfrågan så kontaktar de er med förslag på tider och pris.

 

Super Speed Golf – Overspeed training

Drömmer du om högre svinghastighet och ökad slaglängd?

Under 6 veckor tränar vi med konceptet Superspeed Golf som bygger på en metod kallad ”overspeed training”. Detta är en erkänt beprövad metod som används i flera andra idrotter för att nå bättre och högre resultat än man trodde var möjligt. Flera golfare som testat Superspeed Golf har på bara 4-6 veckors regelbunden träning ökat sin svinghastighet med 5-8%. 
Träningen och de individuella passen kommer att bestå av uppvärmning, overspeed träning med Superspeed Golf-utrustning, rörlighets- och stabilitetsträning, svingteknik och mätning av svinghastighet i TrackMan. 

Antal: Max 2 deltagare per tillfälle 
När: Enligt överenskommelse med Pro (varje vecka består av 2 x 30 min träning)
Var: Svingstudion på Rya
Pris: 1900 kr per person

Titta på detta videoklipp för en förklaring av Superspeed: What is Overspeed training? (Youtube)

Analys och träning med Capto Precision Putting Tech 

Det är dags att ta din puttning till nästa nivå!  

En bra puttare har inte enbart tur! Lär dig förstå din puttrörelse och träna på att kunna upprepa den oftare. Capto är ett puttanalyssystem som mäter putterns olika parametrar med hög precision. Capto ger oss värden för puttning, likt en launch monitor för sving. Med hjälp av en sensor som monteras på ditt putterskaft får vi information som blotta ögat inte kan se. Värdena analyseras och kommer visa dina styrkor och svagheter samt hur  bra din putter passar dig. 

Puttanalys (45 min): 800 kr 
Puttanalys samt träning (45 min + 2 x 25 min): 1500 kr
Enskild lektion* (25 min): 450 kr

* kan endast bokas och köpas om en puttanalys tidigare är utförd

Peter Bengtsson, PGA Club Professional

Peter har jobbat som tränare i 21 år och gick HTU (Högre Tränarutbildning) 1997-99. Hos Peter kan ni boka era lektioner oavsett om ni precis börjat spela golf eller om ni siktar på en karriär som elitspelare. Att få möta och hjälpa människor som vill vidareutveckla sin golf, ha roligare på banan är ett privilegium, tycker Peter. Han erbjuder allt från privatlektioner till veckokurser och är även utbildad ”Club Fitter” och expert på att skräddarsy rätt utrustning för just dig.

Kontakt:                                                        
Peter Bengtsson, PGA Club Professional
T: 042-22 01 82 (växel)
M: 070-655 02 85
E: peter@rya.nu

Marcus Nilsson, PGA Club Professional

Marcus har jobbat som tränare i 3 år och gick HTU (Högre Tränarutbildning) 2018-2021. Marcus brinner för att utveckla ditt golfspel och hjälpa dig att nå dina mål. Med sitt engagemang och kunskap hjälper Marcus dig att utvecklas så att du tycker golfspelet blir roligare. Hos Marcus kan du boka allt från privatlektioner till gruppkurser och temakurser.

Kontakt:                                                      
Marcus Nilsson, PGA Club Professional
T: 042-22 01 82 (växel)
M: 072-743 98 89
E: marcus@rya.nu

Om Rya
Rya Golfklubb bildades 1934 och hette då Helsingkrona GK. Klubben bytte namn till Rya 1936 och blev året efter invald i SGF som 19:e klubb i landet.
Hitta hit

Tag av vid avfarten 27 Rydebäck från E20/E6. Kör ca 300 m till rondellen vid växtvaruhuset Blomsterlandet. Ta höger i rondellen mot RÅÅ och kör 1,6 km till skylt. Sväng vänster vid skylt Golfbana.

Kontakta oss

RYA Golfklubb
Rya golfbaneväg 20
255 92 HELSINGBORG
Telefon: 042-22 01 82
E-Post: info@rya.nu