Höst- och Vinterprogram – 2021/2022

”Starta din nästa säsong redan i Januari så kan du spela bättre golf redan i april!”

Vi lägger en säsong bakom oss och blickar genast fram mot nästa. Blev säsongen som ni önskade? Vad var bra och vad kan bli bättre? Att göra en utvärdering för att sätta nya mål till kommande säsong hör till. Under hösten och vintern är den bästa tiden att ta sats mot nästa säsong. Låt oss hjälpa er med förbättringar och finjusteringar under lågsäsong, så kan ni spela bra golf och njuta av nästa säsong från första slaget!  På programmet finns en hel del spännande nyheter. Vilket upplägg passar dig? 

Super Speed Golf – Overspeed training

Drömmer du om högre svinghastighet och ökad slaglängd?

Under 6 veckor tränar vi med konceptet Superspeed Golf som bygger på en metod kallad ”overspeed training”. Detta är en erkänt beprövad metod som används i flera andra idrotter för att nå bättre och högre resultat än man trodde var möjligt. Flera golfare som testat Superspeed Golf har på bara 4-6 veckors regelbunden träning ökat sin svinghastighet med 5-8%. 
Träningen och de individuella passen kommer att bestå av uppvärmning, overspeed träning med Superspeed Golf-utrustning, rörlighets- och stabilitetsträning, svingteknik och mätning av svinghastighet i TrackMan.

Antal: Max 2 deltagare per tillfälle (Covid-anpassat) 
När: Enligt överenskommelse med Pro (varje vecka består av 2 x 30 min träning)
Var: Svingstudion på Rya
Pris: 2300 kr p.p.

Titta på detta videoklipp för en förklaring av Superspeed: What is Overspeed training? (Youtube)

E-post:
Mobil: 

Analys och träning med Capto Precision Putting Tech 

Det är dags att ta din puttning till nästa nivå!   

En bra puttare har inte enbart tur! Lär dig förstå din bästa puttrörelse och träna på att upprepa den oftare. Capto är ett puttanalyssystem som mäter putterns olika parametrar med hög precision. Capto ger oss värden för puttning likt en launch monitor för sving. Med hjälp av en sensor som monteras på ditt putterskaft får vi information som blotta ögat inte kan se. Värdena analyseras och kommer visa dina styrkor och svagheter samt hur bra din putter passar dig.

Puttanalys (50 min): 800 kr
Puttanalys samt träning (50 min + 2 x 25 min): 1500 kr
Enskild lektion* (25 min): 450 kr

* kan endast bokas och köpas om en puttanalys tidigare är utförd

Hör av er till Peter Bengtsson, PGA Professional
E-post: peter@rya.nu
Mobil: 070-655 02 85

Våra olika vinterpaket

Vintertid är bästa tiden för att förfina, förbättra och förbereda sig för nästa säsong! 

Ge dig själv möjligheten att komma redo till nästa säsong! Låt oss hjälpa till att göra nödvändiga justeringar och förbättringar i god tid innan nästa golfsäsong startar. Inomhus i vår svingstudio kan vi träna alla olika moment (förutom bunkerslag). Vi lägger upp ett individuellt program för hösten/vintern så att ni kan spela bra golf från första slag till våren.

Vi erbjuder tre olika vinterpaket:

Lilla paketet (1 x 45 min + 3 x 25 min): 1 600 kr
Mellanpaketet (2 x 45 min + 5 x 25 min): 2 700 kr
Stora paketet (3 x 45 min + 8 x 25 min): 3 800 kr

Observera att vinterpaket endast är giltiga och ska utnyttjas under perioden 1 december – 31 mars.

Hör av er till Peter Bengtsson, PGA Professional eller Marcus Nilsson, PGA Professional.
E-post: peter@rya.nu & marcus@rya.nu

Mobil: 070-655 02 85 och 072-743 98 89 

Peter Bengtsson, PGA Club Professional

Peter har jobbat som tränare i 21 år och gick HTU (Högre Tränarutbildning) 1997-99. Hos Peter kan ni boka era lektioner oavsett om ni precis börjat spela golf eller om ni siktar på en karriär som elitspelare. Att få möta och hjälpa människor som vill vidareutveckla sin golf, ha roligare på banan är ett privilegium, tycker Peter. Han erbjuder allt från privatlektioner till veckokurser och är även utbildad ”Club Fitter” och expert på att skräddarsy rätt utrustning för just dig.

Kontakt:                                                        
Peter Bengtsson, PGA Club Professional
T: 042-22 01 82 (växel)
M: 070-655 02 85
E: peter@rya.nu

Marcus Nilsson, PGA Club Professional

Marcus har jobbat som tränare i 3 år och gick HTU (Högre Tränarutbildning) 2018-2021. Marcus brinner för att utveckla ditt golfspel och hjälpa dig att nå dina mål. Med sitt engagemang och kunskap hjälper Marcus dig att utvecklas så att du tycker golfspelet blir roligare. Hos Marcus kan du boka allt från privatlektioner till gruppkurser och temakurser.

Kontakt:                                                      
Marcus Nilsson, PGA Club Professional
T: 042-22 01 82 (växel)
M: 072-743 98 89
E: marcus.c.nilsson@gmail.com

Boka din lektion här

Om Rya
Rya Golfklubb bildades 1934 och hette då Helsingkrona GK. Klubben bytte namn till Rya 1936 och blev året efter invald i SGF som 19:e klubb i landet.
Hitta hit

Tag av vid avfarten 27 Rydebäck från E20/E6. Kör ca 300 m till rondellen vid växtvaruhuset Blomsterlandet. Ta höger i rondellen mot RÅÅ och kör 1,6 km till skylt. Sväng vänster vid skylt Golfbana.

Kontakta oss

RYA Golfklubb
Rya golfbaneväg 20
255 92 HELSINGBORG
Telefon: 042-22 01 82
E-Post: info@rya.nu