Våra tränare

”Utveckla din golf med oss!”  

Vi jobbar året runt med att ge lektioner och kurser. Vår ambition är att utveckla alla elever till att älska golf. För vissa innebär det ett förbättrat handicap och att kunna prestera bra i tävling och för andra handlar det mer om en trygghet på banan i det sociala sammanhanget. Vi lyssnar av och tar hänsyn till era önskemål oavsett vilken nivå du spelar på! Vi utbildar oss kontinuerligt för att hålla oss ajour med det senaste som händer i golfvärlden. Till vår hjälp har vi tekniska hjälpmedel som TrackMan, möjlighet till filmning/videoanalys och Capto.

Välkommen till oss på Rya Golfklubb!

Peter Bengtsson, PGA Club Professional

Peter har jobbat som tränare i 20 år och gick HTU (Högre Tränarutbildning) 1997-99. Hos Peter kan ni boka era lektioner oavsett om ni precis börjat spela golf eller om ni siktar på en karriär som elitspelare. Att få möta och hjälpa människor som vill vidareutveckla sin golf, ha roligare på banan är ett privilegium, tycker Peter. Han erbjuder allt från privatlektioner till veckokurser och är även utbildad ”Club Fitter” och expert på att skräddarsy rätt golfutrustning för just dig.

Kontakt:                                                        
Peter Bengtsson, PGA Club Professional
T: 042-22 01 82 (växel)
M: 070-655 02 85
E: peter@rya.nu

Marcus Nilsson, PGA Club Professional

Marcus har jobbat som tränare i 4 år och gick HTU (Högre Tränarutbildning) 2018-2021. Marcus brinner för att utveckla ditt golfspel och hjälpa dig att nå dina mål. Med sitt engagemang och kunskap hjälper Marcus dig att utvecklas så att du tycker golfspelet blir roligare. Hos Marcus kan du boka allt från privatlektioner till gruppkurser och temakurser.

Kontakt:                                                      
Marcus Nilsson, PGA Club Professional
T: 042-22 01 82 (växel)
M: 072-743 98 89
E: marcus@rya.nu

Om Rya
Rya Golfklubb bildades 1934 och hette då Helsingkrona GK. Klubben bytte namn till Rya 1936 och blev året efter invald i SGF som 19:e klubb i landet.
Hitta hit

Tag av vid avfarten 27 Rydebäck från E20/E6. Kör ca 300 m till rondellen vid växtvaruhuset Blomsterlandet. Ta höger i rondellen mot RÅÅ och kör 1,6 km till skylt. Sväng vänster vid skylt Golfbana.

Kontakta oss

RYA Golfklubb
Rya golfbaneväg 20
255 92 HELSINGBORG
Telefon: 042-22 01 82
E-Post: info@rya.nu