Söndagen den 17 maj spelades Vårslaget med Elkedjan som är årets första klubbtävling. Vår nya samarbetspartner Lani Eltjänst / Elkedjan hade ställt upp med fina priser och både spelare, tävlingsledning och sponsorn var mycket nöjda med tävlingen. Ibland får vi höra att Rya är en lättspelad bana, de som påstår det har säkerligen inte spelat banan i hård vind. Söndagens resultat säger mer om hur mycket det blåste än hur spelarna skötte sig.

Logga Elkedjan

Ett stort grattis till vinnarna Hampus Roström (A), Michael Lindskog (B) och Theresia Weberberger (Dam). Andrapristagarna i samtliga klasser hade samma resultat som vinnarna men ”föll” på högre hcp.

Ett stort tack till Lasse på Lani Eltjänst för de fina priserna.

Resultatlista Vårslaget klass A

Resultatlista Vårslaget klass B

Resultatlista Vårslaget damklass

Bild Vårslaget