Juniorer hcp 36,0 och under – se hit!

Introduktionskortet är ett kort som i de flesta fall innebär en fri runda spel på majoriteten i Skåne under ett år. Varje år delar Rya ut två stycken kort till juniorer som har gjort sig förtjänta av det, men också som har mest nytta av ett sådant kort.

Tidigare år har Juniorkommittén lagt in förslag och röstat vilka som ska få Introduktionskortet. I år hade vi tänkt att ni själva ska få skicka in en motivering om varför just du ska få introduktionskort 2017. Så ni juniorer med hcp 36,0 och lägre, ta nu chansen och ansök!
Ni kan även nominera en kompis till detta också.

Det enda kravet vi har på dig som ansöker är att du ska ha 36,0 eller under i hcp, ha Rya som hemmaklubb samt vara nyfiken på att komma ut på andra banor för att spela och tävla.

Skicka ansökan till louise@rya.nu senast den 28 februari, därefter kommer juniorkommittén välja ut de två juniorer som får 2017 års introduktionskort.

Har ni några frågor så bara hör av er!