Söndagen den 29 november spelades årets sista klubbtävling med ny sponsor; Gåsatävlingen hosted by Sillen & Makrillen. Först och främst ett stort tack till Sillen & Makrillen med Joakim Flinck i spetsen som ställde upp med ett mycket bra prisbord samt frukt och vouchers till alla deltagare. Tävlingen lockade som vanligt många deltagare, i år var det 75 par som ställde upp. Rondtiderna blev längre än vanligt vilket berodde på att vi spelade Vinterslingan (par 67 med många par 3 hål). Trots den (mycket) hårda vinden var det många par som hade fantastiska resultat. Två par lyckades med bedriften att gå på 62 slag och då Bertil Olsson och Rune Petersson hade lägre hcp än Anders Hansson och Yvonne Tilly Karlsson stod de som segrare. Noterbart är att Bertil även var tävlingsledare. Ett stort grattis!

Resultatlista

 

Rune Petersson (tv) och Bertil Olsson (th) håller sitt tacktal. I mitten ser vi tävlingens sponsor Joakim Flinck från Sillen & Makrillen.