Söndagen den 27 maj spelades Vårslaget som i år sponsras av Profildryck. A-klassen spelade slagtävling och det blev jämnt i toppen. Rolf Sjunnesson lyckades bemästra de snabba greenerna bäst och vann på fina 70 slag, ett slag före Viveca Hoff och två före Kristina (Tina) Andersson och Mikael Friberg. Rolf vann även bruttoklassen på 76 slag, två slag före Viveca.

B-klassen spelade slaggolf och vanns av Mikael Swahn på fina 65 netto. Richard Karterud (2:a) och Annika Ek (3:a) lyckades också gå under sina handicap (70 slag). Jessica Kinell blev 4:a (71) trots en ihållande förkylning och Johan Hansson knep sista prisplats med en 72:a.

C-klassen spelade poängbogey och har dominerade en av våra duktiga juniorer Celine Petersson med 42 poäng (88 slag brutto). Övriga pristagare var Nils-Erik Jidemo (38 poäng) och Johan Kinell (35 poäng).

Ett stort grattis till pristagarna och ett stort tack Profildryck som ställde upp med ett trevligt prisbord (vattenflaskor där man får designa etiketterna själva).

Resultat


Vinnaren i C-klassen Celine Petersson (tv)


Mikael Swahn vann B-klassen


Rolf Sjunnesson vann A-klassen och bruttopriset