Det blev en spännande avslutning på 50:e upplagan av Rya Foursome Open by Bergströms Ur (tävlingen som tidigare hette Omegaslaget). Niclas Fasth och Magnus Svahlin som kom 3:a förra året såg ut att ha kopplat greppet en bit in på sista ronden men fick till slut ge sig då både Johan Edfors/Emil Sjöberg och Mikael Hjelte/Mattias Olsson spelade utmärkt i den hårda vinden på slutet. Hjelte och Olsson spelade sista 9 hålen på 32 slag (totalt
-4) vilket räckte till seger två slag före Edfors och Olsson. Fasth och Svahlin slutade 3:a ytterligare ett slag efter.

Ett stort tack till alla spelare, vår huvudsponsor Andreas på Bergströms Ur, Finn på Baume & Mercier, Sophia på Elite Hotels, Patrik på PING, Jonny på Fest & Tält, tävlingsledningen och sist men absolut inte minst vår banpersonal för att ni bidrog till att vårt 50-års jubileum blev så lyckat.

Resultatlista

Artikel på svenskgolf.se

Välkomna nästa år!

Mikael Hjelte och Mattias Olsson