Foursome KM 2020 fick pga COVID-19 förkortas till 18 hål, vilket gjorde tävlingen mycket spännande. Banan och speciellt greenerna var i mycket gott skick, men trots det fick vi inte se några scorer under par. Detta kan bero på att foursome är en tuff tävlingsform, men också på kraftig blåst från väster denna dag (över 12 m/s i byarna). Årets segrare blev Linn och John Grant på fina 73 slag, tätt följda av brödraparen Johan och Kalle Lindberg (74) samt Erik och David Johansson(75). Hela 27 par kom till start, vilket är fantastiskt roligt. Till nästa år hoppas vi kunna utöka till ännu fler par och kommer även försöka locka till oss någon bra sponsor. Väl kämpat allihopa!

Vinnarna Linn och John Grant
Tvåorna Johan och Kalle Lindberg
Treorna Erik och David Johansson

Resultat
https://mingolf.golf.se/Competition/2221964#/competition/2221964/results