Detta är en ny tävling och sponsor, gensvaret var stort och den blev snart fulltecknad och övertecknad. Det blev en fantastiskt dag på alla sätt, ännu en solig dag och en bana som toppat sin form till denna golfvecka. En sponsor som också hade toppat upp på alla sätt med goodie-bags, extra-tävlingar på banan och på 16 fick man ostron/lax/must samt ett dignande prisbord.

De tre första pristagarna hade samma poäng, 46, grattis!  För att särskilja fick vi titta på spelhcp vilket var samma, därefter tittade på de sista 9 vilket också var samma resultat och det avgjordes på de sista 6 hålen. Vann gjorde Eva och Percy Hero på 46 poäng. Nämnas kan att första prisen var ”Hemma hos” – Billströms kommer hem och lagar en 3-rättersmiddag för två personer.

1:a Eva och Percy Hero,  2:a Johan Lantz/Johan Floden (representeras av Sten Wahlström på bilden) 3: Kerstin Boltenstern/Jan Pettersson

Billströms representanter: Johan, placerad på 16 och matade oss med godsaker. Fredrik placerad på 12:an och hjälpte oss med långa drivar.

Deltävlingar
Närmast hål på hål 4 vanns av Cilla Lindberg (1,60 m) och Joel Carnor (0,15 m) och Längsta Drive på hål 18 vanns av Lena Boström och Martin Berg.

På banan var det en fotograf med hela dagen, vi återkommer med hur man får tillgång till dessa foton.

Tack till alla som medverkat till att denna dag blev så minnesvärd!

/Lena och Catrin – tävlingsledare för dagen