I lördags spelades Golfkrogens dag på Rya, dvs fyrboll, greensome, respektive foursome i sex hål vardera. Trots det utlovade busvädret så kom hela 65 lag till start och humöret var på topp. Stort TACK till Er alla! Även ett stort TACK till banpersonalen som håller banan i ett så bra skick så att bla de stora regnmängderna rann undan snabbt!

Även resultaten blev förvånansvärt bra där paret Fatima Ravemark och Ulf Persson vann på hela 42 poäng. Även tvåan lag Jansson/Holck-Clausen hade 42 poäng men fick se sig slagna på marginellt sämre handicap. 

Närmast hål spelades på hål fyra och vår i fältet bäste golfspelare Oscar Lengdén visade att bra golf inte bara handlar om att slå långt. 35 cm från hål! Tänk på det Bryson.

På hål 15 hade Golfkrogen hittat på en intressant tävlingsform med närmast hål för laget efter tre slag. Naturligtvis försatte inte bröderna Johansson denna chans. 140 cm ifrån!

Golfkrogen serverade fantastiska hamburgare på tee 16. Tack för det och de fina priserna! Vi hoppas att ni står där nästa år igen, men både ni och vi hoppas ju också att vi till nästa år har en Covidfri zon så att vi även kan avsluta golfveckan med en fest på kvällen.  Grattis till Er alla som är nöjda med Ert resultat! Välkomna åter om ett år!
//Christer Ekdahl, tävlingsledare