Ladies and Gentlemen är en grupp där både damer och herrar kan tävla på vår härliga bana under lättsamma former. Gruppen har funnits i många år och vi spelar normalt en gång i veckan under den varma årstiden.
Om du är minst 50 år och RYA-medlem, så är du välkommen att spela med oss. Vi har en startavgift på 20:- som går till vinster som delas ut när vi samlas efter varje spelomgång.
Vi spelar på torsdagar då vi träffas vid 8-tiden för att hinna med lottningen så att första boll kan gå ut 8:34. Säsongen startar den 16 april. I maj spelar vi i stället på fredagar eftersom Rya har andra aktiviteter bokade på torsdagar. Säsongavslutning med gemensam måltid blir den 15 oktober.
Vi brukar turas om att ta hand om starten och prisutdelningen. Ingen behöver sköta detta längre än en månad.
Du måste anmäla dig senast klockan 12 på tisdagen för spel på torsdag. Anmäl dig till Gunnar Anderlind, telefon 042-223181 eller mejl gunnar.anderlind@tele2.se.