Årets tävling blev en riktig succé då både startfält, väder och resultat höll högsta klass. Extra roligt att tävlingen lockade mycket publik i år. Slutsegrarna Nicklas Glans och Anton Wejshag från Borås Golfklubb lade grunden till sin seger genom att gå på 62! slag på första rundan. 72 slag på andra rundan räckte för att slå tvåorna Joakim Lagergren och Björn Åkesson med 4 slag totalt. Bästa Ryaspelare blev Louise Friberg som kom på 14:e plats tillsammans med Linda Wessberg. Tjejerna visade prov på riktig bra golf på eftermiddagen (70 slag). Ryas juniorpar Noah Barth och Philip Serving gjorde en bra insats och hamnade mitt i fältet efter rundorna 75-77.

Ett stort grattis till vinnarna och pristagarna samt ett stort tack till Omega som i vanlig ordning ställde upp med ett mycket fint prisbord.

Resultatlista Omegaslaget 2015

Vinnare Omega 2015

Glada vinnare tillsammans med Claes Nilsson från Omega

 

Lollo och Linda på Omega

Lollo och Linda på väg upp mot 9:ans green