Paketlösningar

Rya samarbetar med en rad olika hotell och boendealternativ som erbjuder golfpaket. Slå oss gärna en signal eller skicka ett mail så kan vi hjälpa er att hitta ett boende som passar just er.

Hotel 1622 i Rydebäck

Ett stenkast från Rya ligger fantastiska Hotel 1622 – ett nyöppnat spahotell med smakfullt inredda rum och spännande konferensmöjligheter med strand och natur runt knuten.
På Hotel 1622 erbjuds ni en härlig uppladdning inför golfrundan – eller skön avkoppling efter ett lyckat spel! Här slappnar ni av i ett otroligt vackert spa och njuter av utsökt mat och dryck i hotellets restaurang Tegel. Ni sover gott i mysiga rum och startar dagen med en stor, god frukostbuffé. Ett perfekt komponerat golfpaket – och en ny hotellfavorit att återvända till!

Hotel 1622
Ytterövägen 167257 31 Rydebäck
+46 738 22 99 43
boka@hotel1622.se 
www.hotel1622.se

 

Elite Hotel Marina Plaza

I centrala Helsingborg vid randen av Öresunds glittrande vatten ligger Elite Hotel Marina Plaza – ett av Sveriges mest uppskattade affärs- och konferenshotell alltsedan 1991 då hotellet byggdes.

Elite Hotel Marina Plaza
Kungstorget 6, Helsingborg
Telefon +46 42-19 21 00
E-post: info.marinaplaza@elite.se
Hemsida: www.elite.se/helsingborg

Sundsgården hotell & konferens

En prisvänlig och miljömärkt hotell- och konferensanläggning med enastående havsutsikt ett stenkast från Rya Golfklubb.

Här har ni effektiva möten i ljusa, fräscha lokaler med allteknisk utrustning som behövs. God och vällagad mat bidrar till en trivsam vistelse och i restaurangen kan ni dessutom njuta av solnedgången över Öresund. Vårt hotell erbjuder sköna sängar för en god natts sömn.

Sundsgården hotell & konferensÖrbyvägen 10
255 92 Helsingborg
Tel: 042-19 38 00
Fax: 042-19 38 50
info@sundsgarden.se
www.sundsgardenkonferens.se

 

 
 
 

Elite Hotel Mollberg

Med anor från 1300-talet kan vi stolt säga att vi värnar om Elite Hotel Mollbergs varma och vänliga gästgifvartradition. Känn historiens vingslag i hotellets vackra reception och lobby som inbjuder till en till en skön och avstressande miljö.

Elite Hotell Mollberg
Stortorget 18, Helsingborg
Telefon +46 42 37 37 00
E-post: info.mollberg@elite.se
Hemsida: www.elite.se/helsingborg

Hotell Linnea

Vi är det lilla personliga, charmiga hotellet som har enkelrum till sviter, totalt 37 rum. En bra start på dagen är att äta vår berömda frukostbuffé som kommer att ge Er en lyckad golfrunda. Ni hittar hos mittemot Knutpunkten.

Hotell Linnea
Prästgatan 4
252 24 Helsingborg
042-37 24 00
Hemsida
linnea@hotell-linnea.se

Mötesplats Borstahusen

Mitt på Öresundskusten och endast 10 minuters bilfärd från Rya ligger Mötesplats Borstahusen  med 63 semesterhus i en vacker och lummig parkmiljö.

Mötesplats Borstahusen
Telefon: 0418-108 37
Hemsida
bokning@motesplatsborstahusen.se

Clarion Grand Hotel

Modern design i klassisk miljö. Clarion Grand Hotel ligger perfekt placerat på Stortorget i centrala Helsingborg med 200 m till Knutpunkten med tåg, busstation samt färjor till Danmark.

Clarion Grand Hotel
Stortorget 8-12
Helsingborg
Telefon +46 42 380400

E-post:  cl.grandhelsingborg@choice.se

Hemsida  

 

Radisson Blu Metropol Hotel

Centralt och modernt hotell med 4 stjärnor där du bor du bekymmerslöst. Bekvämligheter som parkering under hotellet med hissanslutning till lobbyn och room service dygnet runt erbjuds. Frukosten är välkänd i Helsingborg och hotellets a la carte-restaurang Nelly’s Food Etc. är en av de bästa i Helsingborg med unikt vinutbud. Med 205 rum och en stor konferensanläggning finns många möjligheter även för stora grupper. Om ni söker bekvämligheter som assistans med bokning av transport, restaurang eller annat så är vi behjälpliga.

Radisson Blu Metropol
Carl Krooks Gata, 252 18 Helsingborg
Telefon +46 42-623 79 00
reservations.helsingborg@radissonblue.com
Hemsida                                                                                                                                  

 

 

V Hotell Viking

Ett boutique hotell som mer känns som ett hem perfekt beläget mitt i centrala Helsingborg. Parkering finns på baksidan av hotellet Koppla av efter golfen med en öl framför öppna spisen eller i baren. V Bar & Bistro serverar en klassisk bistromeny perfekt för golfare.

V Hotell Viking
Fågelsångsgatan 1
252 20 Helsingborg
042-14 44 20
info@hotellviking.se
www.hotellviking.se

The Vault

På The Vault bor du vackert och centralt mitt i Helsingborgs hjärta. Hotellet ligger nedanför pampiga terrasstrapporna, mitt i stadens mest krogtäta område. 

E-post: reception@thevaulthotel.se
Stortorget 20
252 23
Helsingborg
042-37 18 00
Hemsida: www.thevaulthotel.se

Scandic Helsingborg Nord

Vårt hotell har fått en rejäl ansiktslyftning. Glöm allt vad tidigare väghotell heter. Förutom ny inredning bjuder vi på vällagad mat i vår restaurang Köksbaren och våra gäster kan koppla av med en drink i den välsorterade hotellbaren. Träna i vårt gym, ta en simtur i poolen eller slappna av i bastun. Hotellet ligger norr om Helsingborgs stadskärna. Här har du fri parkering och tar dig lätt till stadens sevärdheter, restauranger och nöjesliv.

relax pool scandic-helsingborgnord-relax-pool (2)

Scandic Helsingborg Nord
Florettgatan 41
254 67 Helsingborg
e-post: helsingborg@scandichotels.com
Hemsida

Good Morning+

Good Morning+ Helsingborg ligger strategiskt och lättillgängligt i södra delen av Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten. Vi erbjuder gratis parkering för den som kommer med bil. Kommer du med tåg eller buss anländer du till Helsingborg C där du enkelt tar lokalbuss 4, 7 eller 8 till oss. Vi har 164 rum, relax med bastu och gym samt konferensmöjligheter för upp till ca 200 personer. Vår restaurang erbjuder mat och dryck tisdag- lördag 18-22, övrig tid erbjuder vi en enklare lobbymeny. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till Helsingborgs citykärna där du finner ett brett utbud av kultur, nöje och shopping. Hjärtligt välkomna önskar vi alla på Good Morning+ Helsingborg

Good Morning+ Helsingborg
Gustav Adolf gata 47
SE-252 27 Helsingborg, Sweden 
ligula.se 

Hotell Stadsparken

Vi är ett personligt hotell som ligger i centrala Helsingborg med gångavstånd till shopping, nöjen och båttrafik till Helsingör. På Hotell Stadsparken sover ni gott i trivsamma rum med sköna sängar och på morgonen avnjuter ni en god frukostbuffé.

Hotell Stadsparken (fd Hotell Duxiana)
Bruksgatan 40, Helsingborg
Telefon +46 42 13 23 40

E-post: reception@hotellstadsparken.se
Hemsida: https://hotellstadsparken.se/

Hjortsby Torp

Hjortsby Torp ferielägenheter ligger i en lugn och naturskön miljö 10 km öster om Helsingborgs centrum. Här finns
välutrustade lägenheter och stugor som uppskattas mycket av våra golfspelande gäster.

Hjortsby Torp
Hjortshögsvägen 500
253 54 Mörarp
Telefon: 0708-16 85 87
E-post: info@hjortsbytorp.se
www.hjortsbytorp.se

Om Rya
Rya Golfklubb bildades 1934 och hette då Helsingkrona GK. Klubben bytte namn till Rya 1936 och blev året efter invald i SGF som 19:e klubb i landet.
Hitta hit

Tag av vid avfarten 27 Rydebäck från E20/E6. Kör ca 300 m till rondellen vid växtvaruhuset Blomsterlandet. Ta höger i rondellen mot RÅÅ och kör 1,6 km till skylt. Sväng vänster vid skylt Golfbana.

Kontakta oss

RYA Golfklubb
Rya golfbaneväg 20
255 92 HELSINGBORG
Telefon: 042-22 01 82
E-Post: info@rya.nu